Ürmös Zsolt - Kövesdi Miklós Gábor: Aki túsz, aki nem, jövök!

FFELHÍVJUK KEDVES VENDÉGEINK FIGYELMÉT, hogy a mai (december 20. 19 óra), a Gödöllői Királyi Kastélyban tartandó, Aki túsz, aki nem, jövök! című előadás, betegség miatt ÚJ IDŐPONTBAN, 2023.12.30-án, szombaton, 16 órakor kerül megrendezésre.
A megváltott jegyek automatikusan érvényesek a 2023.12.30-i előadásra.
Lehetőség van jegyvisszaváltásra is, melyről személyesen adunk tájékoztatást a megadott elérhetőségeken, a mai nap folyamán.
Megértésüket köszönjük!



Az Ürmös Zsolt - Kövesdi Miklós Gábor alkotta szerzőpáros, kifejezetten Beleznay Endre és Magyar Attila részére alkotta meg az Aki túsz, aki nem, jövök! című rendhagyó komédiát.


Reményi Oszkár (Magyar Attila) színre lépésekor a közönség tagjai még nem sejtik, hogy a világ legviccesebb túszkomédiájában hamarosan ők lesznek a túszok, akiken csak Tarnavölgyi Üzgür (Beleznay Endre) túsztárgyaló-celebritás tud segíteni...


És hogy miképpen keveredik a történetbe számos TV sztár vagy akár maga a Miniszterelnök? Az kiderül az előadásból! 


Szereplők:

Tarnavölgyi Üzgür, túsztárgyaló és médiasztár: BELEZNAY ENDRE

Reményi Oszkár, könyvelő és túszejtő: MAGYAR ATTILA 


Producer:

NÉMETH KRISTÓF


Az előadás hossza: kétszer 60 perc, egy szünettel.

A Fórum Színház és a Szentendrei Teátrum közös produkciója.

A változtatás jogát fenntartjuk.


Az előadásra jegy vásárolható online a Hangjegy Színház weboldalán és a jegy.hu-n, személyesen a Gödöllői Királyi Kastély Tourinform irodájában minden nap 10.00-17.00 között, továbbá az Interticket országos jegyirodáiban (https://www.jegy.hu/jegyirodak).


Az előadást a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja. 








Előadások