Noël Coward: Magánélet

Kedves Nézőink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 02.20-án elmaradt Noël Coward: Magánélet című előadás helyett a Robin Hawdon: Szeretőből egy is sok című előadásunkat mutatjuk be az Erzsébetligeti Színházban 04.09-én, este 19.00 órakor.
A megvásárolt jegyekkel kapcsolatban az Interticket Kft. által küldött levélben foglaltak szerint lehet eljárni.
Köszönjük megértésüket!

Előadás:
2024. március 12. 19.00 - MUZA - Művészetek Háza Gödöllő


Noël Coward Magánélete az egyik legszofisztikáltabb, egyben legszórakoztatóbb színdarab, amit valaha írtak. Elyot és Amanda öt éve elváltak, de a sors újra összehozza őket; véletlenül ugyanabban a hotelben töltenék a nászútjukat új házastársaikkal. A váratlan találkozás újra fellobbantja szerelmük lángját, s a pillanat hevében megszöknek új párjaik elől. Pár nap újra együttélés elég, hogy ismét kiderüljön; románcuknak egyaránt része a szenvedélyes szerelem és az ádáz gyűlölet. Felbukkannak mélyen megbántott házatársaik, és kezdetét veszi a a nagy ki nevet a végén körtánc. Ez az egyedi humorú klasszikus bulvár vígjáték 1930 óta uralja a Broadway színpadjait, olyan sztárokkal a főszerepekben mint maga a szerző Noel Coward, Laurence Olivier, Tammy Grimes, Richard Burton, Elizabeth Taylor, Lindsay Duncan és Alan Rickman.


Szereplők:

Amanda: Liptai Claudia

Elyot: Beleznay Endre

Sibyl: Radics Réka

Victor: Mihályfi Balázs


Rendező: Beleznay Endre

Fordítás: Beleznay Endre


"Noël Coward örököseinek az engedélyét a z Alan Brodie Representation Ltd. ( www.alanbrodie.com ) és a Hofra Kft. közvetítette."

PRIVATE LIVES © NC Aventales AG 1930

Első bemutató: King’s Theatre, Edinburgh 1930 Augusztus 18.


Az előadás a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával jött létre.


Bemutató: 2023.06.18. 15.00 VOKE - József Attila Műv. Központ, Dunakeszi

Előadások

2024. 03. 12. (kedd) 19.00

Noël Coward: Magánélet

Művészetek Háza Gödöllő - MUZA
Jegyár: 6900, 5900