Dunakeszi Teátrum

A Dunakeszi Teátrum programjai

A Hangjegy Színház közfeladata, hogy alapműködéseként a Dunakeszi Teátrum színházi előadásait és más előadó-művészeti programjait szervezze, mutassa be.


Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a színházba járó közönségtől folyamatosan visszacsatolást kérjünk, így a publikum igényeihez igazodva tudjuk szervezni évadainkat. Emellett arra is hangsúlyt fektetünk, hogy a magas szintű előadó-művészeti előadások élménye a kényelmi kívánalmak szintjén is megvalósuljon, ezért az elmúlt években dobogórendszerrel emeltük ki a színházterem hátsó sorait, valamint a hangosításon is folyamatosan finomítottunk, így még kedvezőbb színháztechnikai körülményeket tudtunk megteremetni. 


Az előadások folyamatosan emelkedő nézőszáma azt mutatja, hogy Dunakeszin és a térségben hiátus volt eddig a színházi programok terén, ennek megfelelően minden korosztály számára szervezünk színházi és más előadó-művészeti produkciókat is. Missziónknak tekintjük, hogy a gyermek előadások révén szeretnénk rendszeres kultúrafogyasztásra ösztönözni a jövő művészetpártoló közönségét. 


Annak a célunknak is sikerült eleget tenni, hogy értéket és emléket adjunk az igényes és magas színvonalú művészeti előadásainkkal, valamint ezzel a kulturális megjelenéssel szeretnénk elültetni mindenki fejében azt az üzenetet, amelyben mi magunk is maximálisan hiszünk: a művészet, a kultúra mindannyiunk közös kincse!


Színházi működésünkkel – melyet a Duna Színház Nonprofit Közhasznú Kft.-vel együttműködésben valósítunk meg – mind Dunakeszi, mind pedig a térség kulturális sokszínűségéhez szeretnénk hozzájárulni.


A Dunakeszi Teátrum programjairól a következő linkre kattintva tájékozódhat: 


Dunakeszi Teátrum


A program/előadás az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.


Előadások